Aanleg

GoVert, als onderdeel van Koninklijke Oosterhof Holman, heeft alle kennis in huis om de klantvraag te vertalen in ontwerp, maar ook daadwerkelijk te realiseren.  Door vroegtijdig met elkaar om tafel te gaan, ofwel de locatie te schouwen, wordt er samen opgetrokken en zijn we in staat een eindresultaat op te leveren die net even iets meer te bieden heeft.

Klimaatbestendig en klimaatadaptief

GoVert werkt aan het klimaatbestendig en klimaatadaptief maken van de groene wereld. Wat dit precies betekent? Door de klimaatverandering neemt de kans op wateroverlast, droogte en hittestress toe. Samen zorgen we voor een goede en passende groene inrichting. 

Groen voor de bebouwde omgeving

Klimaatadaptief bouwen en inrichten biedt een kans om van gebieden aantrekkelijke leef- en werklocaties te maken met meer groen en ruimte voor water in de bebouwde omgeving. Vanuit dit oogpunt denken de adviseurs van GoVert al graag vanaf de eerste schets mee. Door de krachten te bundelen en de elementen te koppelen, wordt er optimaal gebruik gemaakt van het terrein. GoVert, als onderdeel van Koninklijke Oosterhof Holman, heeft alle kennis in huis om de vraag te vertalen in ontwerp, maar ook daadwerkelijk te realiseren.

Contact

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Neem contact op!

Bel met GoVert:

Of vul ons contactformulier in