Onderhoud & Beheer

Groenonderhoud kan een hele klus zijn. GoVert neemt u graag de zorgen uit handen. Wij zorgen voor vakkundig onderhoud, want een verzorgde groene omgeving draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw terrein of bedrijf. Met een goed doordacht onderhoudsplan zorgen wij voor een blijvend mooie en representatieve buitenruimte.

Onderhoud

Periodiek, maandelijks of seizoensgebonden onderhoud; wij laten de keuze bij u, maar adviseren u ook graag. Voor bedrijven zorgen wij ervoor dat het terrein tip top verzorgd is, voor u als tuinbezitter zorgen wij voor een oplossing op maat. Werkt u graag zelf in de tuin, maar wilt u dit doen op basis van een onderhoudsplan? Wij kunnen dit samen met u opstellen. 

GoVert gaat, samen met u, voor groen.

Boomverzorging

Ons team van boomspecialisten voorziet u graag van advies. Als het gaat om aanleg, maar zeker ook op het gebied van onderhoud en beheer. Door middel van het gebruik van GIS wordt de buitenruimte in kaart gebracht en kan het beheer en onderhoudsplan worden afgestemd, op basis van uw wensen en verwachtingen, met input van onze experts. GIS staat voor Geografisch Informatie Systeem en maakt het mogelijk om verschillende gegevens (data) te beheren, te analyseren en te delen.

Als het gaat om het daadwerkelijke boomonderhoud zullen onze ETW’ers (European Tree Workers) voor u aan de slag gaan.

Contact

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Neem contact op!

Bel met GoVert:

Of vul ons contactformulier in