Over ons

Eerst denken, dan doen. Dit is het uitgangspunt bij GoVert. Deze nuchtere Friese mentaliteit maakt ons eigen en wordt erg op prijs gesteld. Bij GoVert zijn we van de korte lijnen en dat is voor alle partijen wel zo plezierig. Ook voor u, want zo komen wij snel tot de kern en weet u direct wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen. We gaan voor kwaliteit en tevreden klanten.

GoVert denkt na over het hier en nu

Over onze naam gesproken… Is het u al opgevallen dat GoVert, een typische ‘groene jongensnaam’, een plezierige klank kent? Wij zien GoVert dan ook als vriendelijk en tegelijkertijd als het slimste jongetje van de klas. Zie GoVert vooral als een groene Willie Wortel. GoVert is niet alleen een doener (voeten in de klei!), hij denkt bovendien goed na over het hier en nu en vergeet daarbij de toekomst beslist niet. GoVert is specialist als het gaat om klimaatadaptatie en duurzaamheidsissues. Het is GoVert die op de proppen komt met pragmatische oplossingen voor u als klant. Kortom, kies je GoVert dan wens je kennis, kunde en kwaliteit. GoVert gaat voor groen!

Kernwaarden

Onze kernwaarden vertellen u meer over waar wij van GoVert voor staan en waar wij in geloven. Het is de manier waarop wij, als organisatie, onze projecten doen en uitvoeren. Uiteraard staan deze kernwaarden, naast de vanzelfsprekende basiswaarde: ons steentje bijdragen aan vergroening op een zo verantwoord mogelijke manier.

Contact

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Neem contact op!

Bel met GoVert:

Of vul ons contactformulier in

Kom bij ons werken!

Wij zijn altijd op zoek naar goede, betrokken en plezierige collega’s. Ben jij op zoek naar een nieuwe functie en wil je onderdeel uitmaken van het GoVert-team?

Expertise en deskundigheid

GoVert biedt u expertise en ervaring op het gebied van het vergroening. Wij blijven ons voortdurend bezighouden met veranderingen in de markt, om zo ook op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

Transparant en betrouwbaar

Als klant van GoVert zorgen wij ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hebben transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo doen wij er alles aan om u via onze offertes en informatie op onze website zo goed mogelijk voor te lichten en open en eerlijk over onze prijzen en aanpak.

Advies op maat

Elk project is verschillend en vraagt om maatwerk. Onze teamleden geven u graag geheel vrijblijvend een passend advies. Zij kunnen u telefonisch van advies voorzien, maar graag komen wij bij u langs om de situatie ter plekke op te nemen. Wij bekijken alle situaties zorgvuldig. Daarbij zijn we ons er van bewust dat, zeker zakelijk, kosten een belangrijke rol spelen. Wij denken ook graag met u mee hoe we de kosten zo goed mogelijk in beeld krijgen en wellicht samen met u een business case op te stellen, want groen en duurzaamheid kent ook zeker een verdienmodel.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij van GoVert houden niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen, maar ook met de mogelijkheden voor onderhoud. Door te kiezen voor de best passende en hoogwaardige groene oplossing hebben in het begin weinig te maken met inboet en behouden we in de jaren die volgen de uitstraling waar we voor gekozen hebben. We werken, naar gelang de vraag, met verschillende partners samen.

Professionele projectcoördinatie

Het team van GoVert zorgt voor de nauwkeurige afstemming voor wat betreft het adviseren, aanleggen en onderhouden van de groene buitenwereld. Daarbij profiteert u van de ervaring en de vakkennis van onze medewerkers. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in onze verschillende werkgebieden. Veilig werken en een veilige werkplek staan altijd voorop. Tijdens het hele project stemt GoVert alle afspraken op elkaar af. Met u, met onze leveranciers en met eventuele andere belanghebbenden. Zo zorgen wij voor een tijdige, vlotte en mooie projectafwikkeling. Natuurlijk houdt onze betrokkenheid niet op wanneer we de groene omgeving hebben ingericht. Zo hebben wij een uitgebreid onderhoudspakket voor u. In welke vorm uw maar wenst.